Volop vernieuwend vervoer in 'Bright op Banden' bij RTL Z

vrijdag 9 september 2022

Van opgevoerde e-bikes aan het front in Oekraïne en een Elfstepjestocht tot off-the-grid kamperen met een bi-directionele stekkerauto en de opkomst van micro-cars: Bright-bandenbijters Bram van Dijk, David Lamereis en Rutger Middendorp verkennen in 'Bright op Banden' de voertuigen van de 21e eeuw.

De nieuwste stekkerauto’s, e-bikes en andere elektrische vervoersmiddelen: zo lang het een accu en minstens één band heeft, komt het aan bod in 'Bright op Banden'. Het programma vertelt je daarnaast alles wat je moet weten over laadpalen, de duurzaamheid van elektrisch vervoer en bijvoorbeeld hoeveel veiliger onze voertuigen zijn geworden dankzij recente innovaties. 'Bright op Banden' onderstreept Brights toonaangevende rol in Nederland ten aanzien van het testen van vernieuwend vervoer.


Bright-chef Erwin van der Zande: 'Bij Bright zijn we gek op tech, maar vervoersmiddelen hebben een speciale plek in ons hart. Er gebeurt ook zoveel rond vervoer. Elektrische vervoersmiddelen veroveren de snelwegen, Nederland is Europees koploper laadpalen, e-bikes zijn de schaamte voorbij en onze steden schreeuwen om slimme oplossingen. In 'Bright op Banden' komt onze fascinatie voor tech, vernieuwing en duurzaamheid perfect samen.'

Over Bright
Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie. Naar de gamechangers en de eye-openers. Het toonaangevende techplatform ging van start in 2005, werd tien jaar later onderdeel van RTL en is sinds twee jaar ondergebracht bij RTL Nieuws. Brights nieuwsartikelen en recensievideo’s zijn te vinden op RTLNieuws.nl/tech en in de RTL Nieuws-app.

'Bright op Banden' wordt geproduceerd door Bright en is vanaf zaterdag 10 september wekelijks om 18.00 uur te zien bij RTL Z en elke zondag om 12.30 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers