Warner Bros. Discovery zendt exclusief Capital One's The Match uit bij Eurosport 2 en op discovery+

woensdag 1 juni 2022
Foto: © Discovery Benelux 2022

Warner Bros. Discovery zendt op donderdag 2 juni om 00:30 uur exclusief Capital One's The Match uit. Het wereldwijd bekende liefdadigheids-golftoernooi dat voor de tweede keer op rij wordt gehouden op The Wynn (de enige golfbaan op de Las Vegas-strip).

Als headliner heeft de wedstrijd vier legendarische NFL quarterbacks. Tom Brady en Aaron Rodgers die samenwerken om Patrick Mahomes en Josh Allen te verslaan.


Warner Bros. Discovery Sports zorgt met haar divisie Turner Sports dat kijkers buiten de VS ook kunnen genieten van dit grote sportevenement. Voor het eerst werkte Turner Sports samen met internationale sportpartners voor de wereldwijde distributie van een sportevenement op deze schaal. Kijkers in Nederland kunnen bij Eurosport 2 en op discovery+ alles volgen van deze editie Capital One’s The Match. Lees op eurosport.nl meer over The Match.

Zesvoudig Sports Emmy Award-winnaar Ernie Johnson, Hall of Famer Charles Barkley, drievoudig NFL Defensive Player of the Year J.J. Watt, 2008 Masters-kampioen Trevor Immelman en ervaren sportverslaggever Amanda Renner presenteren de live-uitzending.  

Feeding America is de belangrijkste liefdadigheidsorganisatie die wordt ondersteund door deze editie van Capital One's The Match. Het golftoernooi dient als belangrijk platform om goededoelen organisaties door heel de V.S. te ondersteunen. Tot op heden heeft Capital One's The Match bijna 33 miljoen dollar opgehaald voor verschillende organisaties en heeft het bijna 17 miljoen maaltijden gedoneerd aan Feeding America.

Officiële marketing- en evenementpartners
Capital One is sinds het begin een belangrijke partner en keert ook deze editie terug als titelsponsor.

FTX, State Farm en Wagoneer zijn de presenting sponsors van Capital One's The Match.

DraftKings Sportsbook keert terug als content integratie partner, met AT&T, Apple, Autograph, Autotrader, Sunset Studios, TB12, Wheels Up, Wynn Resorts en ZenWTR als associate sponsors.

Partners omvatten ook Excel Sports Management als de organisator van het toernooi, samen met 199 Productions en Tom Brady's als productiemaatschappij.

'Captial One's The Match', donderdag 2 juni om 00.30 bij Eurosport 2 en op discovery+ te zien.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers