Welkom in 'Singletown Norway' op discovery+

donderdag 13 mei 2021

Welkom in 'Singletown Norway', waar vijf stellen hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te ontdekken of ze nog wel goed bij elkaar passen.

De stellen worden gemixt en nemen hun intrede in twee verschillende (en zeer luxueuze) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met andere personen zonder dat hun eigen partner erbij is. Maar die ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. En dat levert de nodige pikante situaties op, waarbij escapades van de een leiden tot wellicht nog extremere escapades van de ander.


Betekent het ook het definitieve einde van de relaties of leren ze dat ze toch juist liever samen zijn? Dat mogen de stellen elke week bepalen tijdens een speciale ceremonie. Dan krijgen ze de lastige keuze: doorgaan met dit vrije leventje of terug naar de relatie en daarmee het luxueuze feesthuis verlaten.

'Singletown Norway', vrijdag 14 mei op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers