Wie wint het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt'?

zaterdag 16 maart 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2024

Op zondag 17 maart om 20.25 uur is de finale-aflevering van 'Heel Holland Bakt' te zien bij MAX op NPO 1. Wie gaat er met de winst vandoor?

Na acht weken vol spanning, waarin elke week een bakker afviel. De drie overgebleven bakkers strijden in een zenuwslopende finale om de titel De Beste Thuisbakker van Nederland.


De spanning stijgt… Wie wordt De Beste Thuisbakker van Nederland? Acht weken hebben Aruna Sitaram, Susan Veninga en Tim Huijser alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. De finalisten kunnen even op adem komen tijdens de eerste opdracht, ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaarsbruidstaart bakken. Wie van de drie neemt de bokaal in ontvangst en mag zich De Beste Thuisbakker van Nederland 2024 noemen?

'Heel Holland Bakt - De finale', zondag 17 maart om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers