'WNL Op Zondag' de mist in door geluidsproblemen

zondag 28 mei 2023

De aflevering van 'WNL Op Zondag' werd vandaag vroegtijdig gestaakt door geluidsproblemen in de regiewagen. Na een kwartier trok presentator Rick Nieman de stekker eruit en de uitzending kon niet meer hervat worden.

Geluidsproblemen hebben de uitzending van 'WNL Op Zondag' vandaag de das omgedaan. Een discussie tussen minister Franc Weerwind en Sjuul Paradijs was amper te verstaan, waarop presentator Nieman een onderbreking aankondigde. Door een technische storing in de regiewagen waren er problemen met het geluid. De praatgasten van het duidingsmagazine waren nauwelijks te verstaan. De onderbreking bleek echter niet voldoende en het programma werd uiteindelijk definitief gestaakt.


Hoofdredacteur van Omroep WNL Bert Huisjes gaf tekst en uitleg op Twitter:

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers