Zaterdag gaan 'Wie is de Mol' én 'Moltalk' weer van start!

vrijdag 5 januari 2024
Foto: AVROTROS - © Joy Hansson 2023

El Topo ha vuelta, 'De Mol' is terug! In het prachtige Mexico gaan 10 nieuwe kandidaten op zoek naar de Mol in hun midden.

Presentator Rik van de Westelaken neemt Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas mee in de wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze krijgen een kijkje in de toekomst waarbij zaken die normaal verborgen blijven, worden onthuld. Kunnen de kandidaten hiermee het verloop van het spel naar hun hand zetten en 'De Mol' ontmaskeren?


In de live-nabeschouwing van 'Wie is de Mol?' bespreken Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot alle theorieën. Samen met oud-deelnemers wordt er gediscussieerd over de opdrachten en verdachte acties. Ook worden de statistieken uit de 'Wie is de Mol?'-app onder de loep genomen en wordt er vooral gespeurd naar het antwoord op de vraag: Wie is de Mol?.

'Wie is de Mol?', zaterdag 6 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.
'MolTalk', zaterdag 6 januari om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers