Zondag start vernieuwd 'Expeditie Robinson' bij RTL 4

zaterdag 28 augustus 2021

Zondag gaat de nieuwe editie van 'Expeditie Robinson' van start bij RTL 4. En zowat alles is dit jaar anders. Het presentatieduo, Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver, zijn wel overeind gebleven.

Voor het eerst in de geschiedenis van het avontuurlijke realityprogramma wordt 'Expeditie Robinson' tweemaal per week uitgezonden. Je ziet elke zondag én donderdag een aflevering. En de locatie is dit keer niet een exotisch eiland ver buiten Europa, maar er werd gekozen voor een eiland nabij Kroatië. Uiteraard zit de coronapandemie daar voor iets tussen.


Het programma heeft ook een nieuwe voice-over. Stem buiten beeld komt dit seizoen van Qmusic-dj Domien Verschuuren. Op Qmusic is hij presentator van de 'Top 40' en zijn eigen dagelijkse middagshow.

Benieuwd wie er dit jaar deelneemt aan 'Expeditie Robinson'? Een overzicht van de kandidaten vind je hier!

Bron: ad.nl


Lees ook:
Dit zijn de deelnemers van 'Expeditie Robinson' 2021!

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers