28-jarige Luna uit Antwerpen raadt vijf Q-hits en wint € 20.000 in 20 seconden

vrijdag 24 september 2021

Ongeziene vreugde vanmorgen bij Maarten & Dorothee op Qmusic. De 28-jarige Luna uit Antwerpen herkende vijf Q-hits in maar liefst 15 seconden en won daarmee €20.000. Luna was door het dolle heen: 'Oh my god, ik had dit echt niet verwacht! Ik ben aan het trillen op mijn benen!'

De vijf Q-hits die Luna het mooie bedrag opleverden waren 'Valerie' van Amy Winehouse, 'Sorry' van Justin Bieber, 'Crazy In Love' van Beyoncé & Jay Z, 'One Kiss' van Dua Lipa en 'Despacito' van Luis Fonsi & Daddy Yankee. Luna is de eerste Q-luisteraar die erin geslaagd is om €20.000 te winnen. Gisteren ging de 28-jarige Liese uit Houthalen nog met €10.000 naar huis na het herkennen van vier Q-hits. Twee weken lang spelen Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe in de ochtendshow en Vincent Fierens in de avondspits elke weekdag € 20.000 in 20 seconden, waarmee de aftrap van 20 jaar Qmusic wordt gegeven.


Iedereen kan zich nog steeds inschrijven in de Q-app of via Qmusic.be om deel te nemen aan € 20.000 in 20 seconden. Elke weekdag wordt er in de ochtend bij Maarten & Dorothee en in de avond bij 'Vincent Live' één luisteraar uitgenodigd in de Q-studio om live op de radio het spel te spelen. Als de luisteraar vijf Q-hits herkent uit 20 jaar Qmusic in 20 seconden, neemt die € 20.000 mee naar huis.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers