Bart Appeltans, Karen Damen, Sam Gooris en co doen auditie om de Lach van JOE te worden

maandag 22 januari 2024

Rarara, wie is dé mysterieuze Lach van JOE? Luisteraars kunnen elke weekdag tussen 7.00 en 19.00 uur raden welke bekende Vlaming schuilt achter de aanstekelijke lach en kans maken op het prijzengeld.

Bij elk foutief antwoord komt er 100 euro bij in de pot. Intussen is er al een aanzienlijk bedrag van meer dan €12.000 euro te winnen.


Om de JOE-luisteraars een handje te helpen, geeft de radiozender extra tips weg. Karen Damen, Bart Appeltans, Sam Gooris, Jacques Vermeire, Margriet Hermans, en Stef Wauters, William Boeva, Veronique De Kock en Stijn Meuris  zijn het alvast niet. Ze grepen net naast de felbegeerde titel van de Lach van JOE 2024. Hun hilarische audities werden dan ook beoordeeld door de kritische jury van JOE-dj’s Sven Ornelis, Anke Buckinx, Raf Van Brussel en Rani De Coninck. 'Ik heb wel het gevoel dat ze streng zijn', klinkt het bij Bart Appeltans. 'Dat moeten ze ook, want het is toch wel een hele eer om de Lach van JOE te mogen zijn.'
Wie is de Lach van JOE dan wél? Luisteraars kunnen elke weekdag tussen 7.00 en 19.00 uur raden via de JOE-app en zo kans maken op het prijzengeld.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers