Beach Festival belooft vuurwerk in Nieuwpoort en op je radio

donderdag 3 augustus 2023
Foto: © Nostalgie 2023

Say what you want, maar met hitmachines als Mika en Texas, Zweedse popdiva Zara Larsson en discolegende Billy Ocean presenteert Nostalgie dit weekend een dijk van een zomerfestival.

De dijk, of liever het Maritiem Park aan de jachthaven van Nieuwpoort vormt het idyllische decor voor het Beach Festival, dat voor het eerst uitbreidt naar twee volledige festivaldagen. Tussen de acts op het hoofdpodium is er de Nostalgie Second Stage, waar Tony Talboom Let’s Dance-dj-sets draait.


Met een brede programmatie (met onder meer ook Noordkaap, Arsenal en Suzan & Freek op het podium) weerspiegelt de affiche waarvoor Nostalgie staat: een feelgood zender die alle leeftijden weet te verbinden.

Luisteraars die niet in Nieuwpoort geraken, kunnen het festival op de voet volgen. Zowel vrijdag als zaterdag brengt Nostalgie 'Beach Festival Radio' van 7.00 uur tot middernacht vanop het festivalterrein: live fragmenten, interviews met artiesten en sfeerreportages ter plaatse. Op zondagochtend hoor je op Nostalgie nog een 'Morning After'-show.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers