Bij Play Nostalgie weerklinken de Love Beats

vrijdag 9 februari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Wat doet jouw hart sneller slaan? Bij Play Nostalgie kennen we het antwoord: hartverwarmend goede muziek! Nu Valentijn aan de deur klopt, stellen we een nieuw digitaal kanaal voor: LOVE BEATS wordt vandaag door Leen & MichaŽl gelanceerd in hun avondshow tussen 16.00 en 19.00 uur.

Romantische zielen mogen zich de klok rond verwachten aan de allerbeste classics waarin de liefde wordt bezongen. Te beluisteren via de app, op playnostalgie.be en de radioplayer.


Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, verwennen we de luisteraars van Play Nostalgie met een extra portie liefde. Doorheen de dag weerklinkt in tal van programma’s een 'Love Beats'-alert. Wie dan een hartje stuurt via de app, maakt kans op een romantisch verblijf voor twee in het Golden Lakes Hotel aan de meren van Eau d’Heure.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers