Blue Monday wordt wat minder Blue bij Play Nostalgie

zondag 14 januari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Maandag 15 januari is het Blue Monday, de somberste dag van het Jaar. Bij 'Team Ochtend' staan Bart & Friends in de starblokken om daar iets aan te doen.

Bart De Raes: 'Tijdens ons intussen bekende 'Grote Play Nostalgie Kwart voor Negen Meezingmoment' krijgen we altijd veel reacties van luisteraars die ons laten weten hoe blij ze daarvan worden. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat meezingen helpt tegen humeurigheid. Daar gaan we maandag mee aan de slag!' Naast een show vol meezing-momenten lanceert 'Team Ochtend' maandag ook De Grote Play Nostalgie Meezinglijst op Spotify.


Ook bij 'Leen & Michaël' wordt het één en al Positive Power. Niet enkel maandag maar de hele week. Niet toevallig, want Leen Demaré is ambassadrice van de 'Kies Positief-actie' en van de zopas gelanceerde Klaagbarometer. Zij brengt samen met Michaël tijdens de avondspits een week lang positieve, hartverwarmende verhalen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers