Clouseau en The Starlings in 'NRJ STAGE @home LIVESTREAM'

woensdag 29 juli 2020

Afgelopen vrijdag stelde NRJ haar NRJ Stage op in Schoten waar winnares Robin haar bubbel verwende met DJ sets van Yves V, Severe en Gascar. Een beetje Tomorrowland in Schoten dus.

Ook deze week gaat NRJ op radio door met heel veel live muziek en een indrukwekkende line-up van artiesten die je normaal op de Lokerse Feesten of Suikerrock had gezien. Zowel Belgische als internationale toppers. NRJ STAGE naar je tuin of in je bubbel brengen kan, gezien de recente strengere Corona-maatregelen, helaas niet meer.


Maar als NRJ niet met de NRJ STAGE naar één winnaar kan, dan brengt de radiozender de festival-artiesten naar… iedereen!

Clouseau & The Starlings
Op vrijdag 7 augustus kunnen alle festival-liefhebbers thuis met hun bubbel genieten van Clouseau en The Starlings in de 'NRJ STAGE @home LIVESTREAM'! Afspraak om 20.00 uur op NRJ.be of op de Facebookpagina van NRJ België. Als je weet dat Clouseau deze zomer nergens meer optreedt èn voor deze gelegenheid een unieke sessie speelt, is dit zeker een afspraak die je niet wil missen!

Kom erbij en dans…! ​​​​​​​​​​​​​​ Én sluit dit fijne feestje af met een DJ-set van Gascar, de ‘huis-dj’ van NRJ.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers