'De Lach van JOE' is bekend!

vrijdag 2 februari 2024

Na 26 dagen van spanning en speculatie heeft luisteraar Lode (48) uit Leke eindelijk de identiteit van de 'De Lach van JOE' onthuld.

Met een brede glimlach op zijn gezicht ontdekte Lode dat de mysterieuze lach toebehoorde aan niemand minder dan Zillion-mastermind Frank Verstraeten. Lode gaf vrijdag het enige juiste antwoord bij JOE-dj’s Raf Van Brussel en Ann Van Elsen en wint daarmee een indrukwekkende prijs van maar liefst €23.800 net voor het weekend.


Faroek Özgünes, Luk Alloo en Herbert Flack. Het waren allemaal verdienstelijke pogingen van JOE-luisteraars om de mysterieuze 'Lach van JOE' te raden. Maar na 237 foute pogingen is het uiteindelijk Lode die de juiste lachidentiteit wist te achterhalen. 'Niet te geloven, amai. Ik kan het niet beschrijven', klonk het bij Lode. 'Het was eigenlijk mijn collega die op de naam kwam. We gaan de buit verdelen, dat komt helemaal in orde!'

Ontdek hier het overwinningsmoment:


Ontdek hier de oplossing van de 'Lach van JOE':


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers