'De Lach van Joe' levert luisteraar 29.200 euro op

vrijdag 4 februari 2022
Foto: Joe © DPG Media 2020

De mysterieuze Lach van Joe is geraden! Bart Kaëll, Ben Crabbé en Andy Peelman waren verdienstelijke pogingen maar het is uiteindelijk Fréd(érik) Deburghgraeve, de Olympische zwemkampioen, die na 291 foute antwoorden van Joe-luisteraars ontmaskerd werd.

Lieven uit Deerlijk gaf zonet het enige juiste antwoord bij ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. Hij wint daarmee maar liefst 29.200 euro, de hoogste jackpot ooit voor De Lach van Joe.


Lieven schreeuwde het uit en was compleet overdonderd toen hij hoorde dat hij De Lach van Joe had geraden. Het waren vooral de extra tips die hem vandaag op het juiste spoor hebben gebracht. Anke Buckinx wou ook nog weten wat hij met het geld gaat doen. 'Mijn vrouw Christine en ik zijn dit jaar 25 jaar getrouwd dus dat geld komt goed van pas', lacht Lieven.

Ontdek hier het winnaarsmoment van 'De Lach van Joe’:


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

VVD Tweede Kamerlid en oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg (1965) wil praten over verantwoordelijkheid nemen, leiderschap en positief naar de toekomst kijken. Hij wil rolmodellen en leiders laten zien die daartoe inspireren. De 'linkse eigenzinnige' VVD'er moest in de zomer van 2024 zijn asielportefeuille opgeven en neemt weer plaats in de Tweede Kamer.

'VPRO Zomergasten', om 20.20 uur op NPO 2.

Dossiers