'De Lach van Joe' levert luisteraar 29.200 euro op

vrijdag 4 februari 2022
Foto: Joe © DPG Media 2020

De mysterieuze Lach van Joe is geraden! Bart Kaëll, Ben Crabbé en Andy Peelman waren verdienstelijke pogingen maar het is uiteindelijk Fréd(érik) Deburghgraeve, de Olympische zwemkampioen, die na 291 foute antwoorden van Joe-luisteraars ontmaskerd werd.

Lieven uit Deerlijk gaf zonet het enige juiste antwoord bij ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. Hij wint daarmee maar liefst 29.200 euro, de hoogste jackpot ooit voor De Lach van Joe.


Lieven schreeuwde het uit en was compleet overdonderd toen hij hoorde dat hij De Lach van Joe had geraden. Het waren vooral de extra tips die hem vandaag op het juiste spoor hebben gebracht. Anke Buckinx wou ook nog weten wat hij met het geld gaat doen. 'Mijn vrouw Christine en ik zijn dit jaar 25 jaar getrouwd dus dat geld komt goed van pas', lacht Lieven.

Ontdek hier het winnaarsmoment van 'De Lach van Joe’:


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers