De verzilvering van ieders knaldrang! Studio Brussel maakt datum bekend van 'I Want To Dance Again'

woensdag 1 september 2021

Begin dit jaar had Studio Brussel één groot nieuwjaarsvoornemen. Opnieuw dansen. En over exact één maand is het zover. Vrijdag 1 oktober 2021. Dan gaan in Vlaanderen de clubs en discotheken opnieuw open. En ook Studio Brussel laat iedereen opnieuw dansen.

Samen met alle luisteraars, en met The Subs in het Sportpaleis van Antwerpen. Een gigantische rave. De verzilvering van ieders knaldrang. The Subs releaseden eind vorig jaar de dancetrack 'I Want To Dance Again', een nummer dat ontstond in de lockdown en duidelijk een snaar raakte bij het grote publiek. Het nummer was een van de meest aangevraagde platen van Beats of Love tijdens De Warmste Week. Studio Brussel en The Subs sloegen meteen de handen ineen en motiveerden de StuBru-luisteraars om zich aan de maatregelen te houden. Nu de coronamaatregelen het toelaten om weer 'en masse' te dansen, is er I Want To Dance Again in het Sportpaleis.

Ook in de rest van Vlaanderen zal er gedanst worden, want op vrijdag 1 oktober mogen clubs en discotheken opnieuw open. Onder meer Versuz (Hasselt), Charlatan (Gent), Radar (Lokeren), Labyrinth (Hasselt) plannen te feesten onder de I Want To Dance Again-vlag. De line-up is een work in progress. Daarover snel meer. En iedereen is gewaarschuwd, want het Sportpaleis zit bijna vol. De allerlaatste tickets en meer info vind je via de website van StuBru



Lees ook:
'I Want To Dance Again': Studio Brussel motiveert luisteraars om zich aan coronamaatregelen te houden

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers