Dimitri Vegas & Like Mike, Regi, Lost Frequencies en Henri PFR maken opnieuw radio bij MNM

vrijdag 4 september 2020

Met de start van het nieuwe radioseizoen brengt MNM iedere vrijdag en zaterdag de bekendste Belgische DJ's op de radio. Ronkende namen als Lost Frequencies, Henri PFR, Regi én Dimitri Vegas & Like Mike maken elke week hun eigen radioshow op MNM.

MNM trapt het weekend op gang met de beste hits én de beste DJ's. Op vrijdag en zaterdag begint het feest met MNM DJ Laurens Luyten. Hij draait de grootste partyhits van het moment. Op vrijdag zijn er iedere week verse dj-sets van Erwin De Nul, Lost Frequencies en Henri PFR. Op zaterdag knallen niemand minder dan Regi en Dimitri Vegas & Like Mike uit de radio.

Vrijdag:
19u: MNM Party met Laurens Luyten
21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
22u: Lost Radio Show met Lost Frequencies
23u: The Henri PFR Radio Show

Zaterdag:
18u: MNM Party met Laurens Luyten
21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
22u: Regi In The Mix
21u: Smash the house met Dimitri Vegas & Like Mike

MNM ondersteunt Belgisch DJ-talent
MNM biedt niet enkel een platform voor de bekendste Belgische DJ's maar MNM biedt ook kansen aan jong en onbekend talent. Sinds 2010 zoekt MNM elke zomer naar de strafste jonge DJ van het moment tijdens MNM Start To DJ.  Voltage werd dit jaar door de MNM-luisteraars verkozen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2020.Lees ook:
Voltage wint tiende editie van MNM Start To DJ

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers