Dit was dag 1 van het Nostalgie Beach Festival

zaterdag 5 augustus 2023
Foto: © Nostalgie 2023

Een zonovergoten knallende start voor het Beach Festival vandaag. Zo'n 7500 festivalgangers genoten in Nieuwpoort van de zon, de gemoedelijke sfeer... én van fantastische optredens.

Al vroeg in de namiddag kregen Suzan & Freek alle handen in de lucht. Arsenal maakte zijn reputatie van ijzersterke live band helemaal waar. Bij Zara Larsson ging heel het Maritiem Park aan het dansen en bij Texas… Say What You Want…maar een betere afsluiter van dag 1 hadden we niet kunnen dromen.


En nu? The Party has just begun! Iedereen welkom in Nieuwpoort voor dag 2 met o.a. Billy Ocean, Noordkaap, Starsailor en Mika!

Kan je er niet bij zijn? Nostalgie brengt de hele dag het festival bij je thuis met Beach Festival Radio!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers