Dorothee Vegas & Like Maarten lanceren foute videoclip van 'Als een Leeuw in een Kooi'

vrijdag 12 juni 2020

Als een leeuw in een kooi' van Willy Sommers met een beat onder? Het is er! Na de remixen van 'Allemaal' met Wim Soutaer, 'Laat het gras maar groeien' met Sam Gooris en 'Viva De Romeo's' met De Romeo's hebben Dorothee Vegas & Like Maarten, oftewel het Qmusic-avondspitsduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, nu een foute remix van deze klassieker gemaakt.

En dat met een bijpassende videoclip. Naast voor heel wat Q-collega's, zoals onder andere Sam De Bruyn en Sean Dhondt, is er ook een glansrol weggelegd voor Annie Geeraerts, de bomma in Familie. Maarten en Dorothee lanceren de remix naar aanleiding van de foute maand bij Qmusic.
 
De remix is ook meteen een voorsmaakje voor dé apotheose van de foute maand: de Foute Party in Quarantaine, op vrijdag 26 mei. Het foute feest is die dag te volgen via Qmusic.be, in de Q-app, via HLN LIVE, op Kanaal 39 en via Facebook-live. Om middernacht wordt een compilatie uitgezonden bij Q2.


Check de video:


 


Lees ook:
Qmusic knalt maandag 'De Foute Maand' op gang
Qmusic schrapt 'De Foute Party' door coronacrisis

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers