Erger jij je aan middenvakrijders? Beluister de nieuwe podcast met Xavier Taverne en Chaima Saysay

maandag 29 april 2024
Foto: Radio2 - © VRT 2024

Het nieuwe consumentenprogramma 'WinWin' is dé rots in de branding voor de consument. Naast het programma op Radio2, het consumentennieuws op VRT NWS én de succesvolle nieuwsbrief met meer dan 25.000 abonnees komt er nu ook een podcast 'Mens erger je niet' met Xavier Taveirne en Chaima Saysay.

Daarin trekken ze ten strijde tegen de kleine ergernissen in het leven. Xavier is consumentenexpert en presentator van het consumentenprogramma 'WinWin'. Chaima is journaliste en één van de vaste nieuwsstemmen van 'Goeiemorgen Morgen!'.


'De mailbox van 'WinWin' is een schatkist van consumentenverhalen. Maar ook met kleine ergernissen. En geef toe: een keer goed zeuren voor de goede zaak kan geweldig opluchten. Maar wij gaan niet alleen zeuren, we gaan je ergernissen ook uitleggen en misschien zelfs oplossen', vertellen Xavier Taveirne en Chaima Saysay.

Xavier Taveirne en Chaima Saysay gaan samen met een bekende gast de strijd aan met hun kleine ergernissen. Omdat jezelf een klein beetje ergeren geweldig kan opluchten. Je komt als consument vaak dingen tegen waarvan je denkt: moet dat nu echt? Mensen die de pijlen in de supermarkt niet volgen. Middenvakrijders. Paaseitjes die al met kerstmis in de winkel liggen. Opluchting en kennis opdoen: da's een 'WinWin'.

'Mens Erger Je Niet', vanaf maandag 29 april te beluisteren op VRT MAX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers