#FokDeBlok: Flo Windey zorgt vanaf maandag voor afleiding tijdens de blok

zondag 30 mei 2021

Voor duizenden Vlaamse studenten staan de examens voor de deur. Reden genoeg voor Flo Windey (25) om vanaf maandag 31 mei vier weken lang voor de beste blokpauze te zorgen in #FokDeBlok op Studio Brussel.

#FokDeBlok met Flo Windey wordt: dikke blokschijven, brakke bijlessen maar vooral ongegeneerd ontspannen. Met één doel: iedereen erdoor. En daarbij helpt telkens een van de vele gasten. Julie Vermeire, Lennart van 'De Mol' en Elo Gabias hebben alvast bevestigd.


In 2015 ontdekt
Voor Flo is de cirkel rond: in 2015 werd ze door Sam De Bruyn ontdekt toen ze voor #FokDeBlok het Snapchat-account van Studio Brussel kaapte. Sindsdien was ze online festivalreporter en maakt ze de online reeksen Flowjob en faqda. Nu presenteert ze met #FokDeBlok haar eerste, eigen radioprogramma.

Flo Windey: 'Had de blok fokken een vak geweest op school, dan was ik met de grootste onderscheiding geslaagd. Mijn blok was één grote pauze. Handig.'

Joost
Niets zorgt voor zoveel afleiding als muziek, en dat moet je Joost Klein – voltijds Nederlandse rapper en inmiddels ook persoonlijke vriend van Flo – geen twee keer zeggen. Maandag releaset hij het nummer 'Fok De Blok', hét nummer dat de Vlaamse student door de blok zal helpen.

#FokJeKot
Luisteren naar #FokDeBlok kan kwalijke gevolgen hebben. Want tijdens de laatste uitzending gaat Flo persoonlijk iemands kot fokken. Eén luisteraar wint een uitzending van #FokDeBlok. Inclusief een pak special guests.

#FokDeBlok, vanaf maandag 31 mei telkens van maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot middernacht op Studio Brussel.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers