Gunther D presenteert nieuwe quiz op Studio Brussel

woensdag 28 september 2022
Foto: Studio Brussel - © VRT 2022

Na de zondagsmis, de zondagskwis: Gunther Desamblanx palmt vanaf nu op zondag het middagblok in op Studio Brussel. In 'De Zeverende Dag' kijkt hij op een ludieke manier terug op de harde maar vooral op de minder harde actualiteit van de voorbije week.

Behalve op zaterdagavond hoor je Gunther D nu dus ook op zondagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur op Studio Brussel. In 'De Zeverende Dag' neemt hij grote en kleine nieuwsfeiten van de voorbije week op de korrel. Dat doet hij in de vorm van een grappige kwis, met een BV en een stapel prijzen voor de luisteraars.


Een uur lang mag de bekende gast vragen beantwoorden over kleine en grote gebeurtenissen, feiten en personen die de voorbije week het nieuws haalden. Bij elk juist antwoord valt ook een luisteraar in de prijzen. Spanning verzekerd, want als de gast fout antwoordt, wordt er geen prijs uitgedeeld.

Maak je klaar voor een zondag vol zever. Niet altijd even maatschappelijk relevant, maar wel gewoon plezant. Iedereen kent het onvolprezen De Zevende Dag. Van dat niveau kan Gunther alleen maar dromen. Daarom maakt hij vanaf nu 'De Zeverende Dag'.

'De Zeverende Dag', vanaf zondag 3 oktober iedere zondag tussen 12.00 en 13.00 uur op Studio Brussel.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers