Joe-dj Anke Buckinx gaat slapen bij Staf Coppens in Zweden in 'In Bed met Anke'

maandag 13 maart 2023
Foto: Joe - © DPG Media 2023

Vanmorgen konden de Joe-luisteraars samen met Sven raden bij welke Bekende Vlaming Anke voor het eerst was blijven slapen in 'In bed met Anke'.

Door de gouden tips van Anke ontdekten de luisteraars dat ze de nacht niet doorbracht in België maar in Zweden bij niemand minder dan Staf Coppens. Anke kreeg, naast een zalig bed, ook een inkijk in het huis van Staf. Na de onthulling kregen de luisteraars te horen hoe het nu met hem gaat. 'Zo’n overstap en verhuis naar het buitenland is niet evident, er komt veel gemis bij kijken. Maar de Zweden leven hier ook als goden. Vanaf dat de zon schijnt, is het feest', vertelde Staf.'Het was een aangenaam welkom en ik word hier nogal gesoigneerd. Ik heb niet heel veel geslapen want we hebben nog lang zitten praten', vertelt Anke. De eerste namen die vanmorgen bij de luisteraars binnen schoten waren Natalia, Kevin de Bruyne en Kat Kerkhofs. Maar dankzij gouden tips als ‘Ik ben niet bij mijn Hasseltse voordeur’ en 'Het was koud deze nacht buiten maar in mijn bed zweet ik mij dood’ kwamen ze uiteindelijk de Zweedse host Staf Coppens op het spoor.

Morgen zal Anke weer bij een andere bekende Vlaming ontwaken. Wie deze BV is, kan de luisteraar morgen tussen 6.00 en 10.00 uur samen ontdekken met Sven via Joe, Joe.be of de Joe-app en de socials van Joe.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers