Joe-dj Raf van Brussel en Miguel Wiels eren muzikale 'Hemelse Helden'

maandag 31 oktober 2022

Dinsdag 1 november met Allerheiligen eert Joe het muzikaal repertoire van heel wat Hemelse Helden. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Joe-dj Raf van Brussel het gezelschap van muziekicoon Miguel Wiels.

Tussen 10.00 en 16.00 uur spelen ze alleen maar evergreens van artiesten die overleden zijn. Zo moesten we dit jaar onder andere afscheid nemen van Jerry Lee Lewis, Arno Hintjens, Meat Loaf, Andy Fletcher (Depeche Mode), Henny Vrienten, Juul Kabas, Vangelis en Olivia Newton-John. Ook Olivia Trappeniers komt langs voor een uniek eerbetoon aan die laatste.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers