Joe-dj Raf Van Brussel presenteert de avondspits als drag queen

woensdag 23 augustus 2023
Foto: Joe - © DPG Media 2022

Joe-dj's Raf Van Brussel & Rani De Coninck trapten afgelopen maandag het nieuwe radioseizoen af op een manier die niemand had kunnen voorspellen.

Met de gloednieuwe show 'Make Up Your Mind' bij VTM in gedachten, waarin 5 bekende Vlamingen transformeren tot betoverende en onherkenbare drag queens, belde het duo met drag queen Steve Vandercapellen alias ‘Miss Stephany Fame’. Het gesprek begon met een boeiende inkijk in de wereld van drag queens, maar al snel werd duidelijk dat er iets bijzonders in de lucht hing. Rani daagde Raf uit om de sprong te wagen en zelf de glitters en veren te omarmen. En zo gezegd, zo gedaan. Met de hulp van Danny Calander, de meester achter het ambiancerestaurant ‘Mas'kara’, onderging Raf een ware metamorfose. Het resultaat? De geboorte van ‘Miss Babelutte de Bruxelles’, Rafs eigen alter ego drag queen die vandaag de avondspits presenteerde naast Rani.'Deze uitdaging leek aanvankelijk ver buiten mijn comfortzone. Maar nu ik hier sta, begrijp ik het volledig. Er schuilt zoveel passie in deze kunstvorm! Je bouwt eigenlijk een alter ego van jezelf en stapt in een personage waarin plotseling alles mogelijk is', vertelt Raf.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers