Joe laat het grootste reuzenrad ooit aan de Belgische kust de hele zomer draaien in Middelkerke

donderdag 22 juni 2023
Foto: Joe - © DPG Media 2023

Joe brengt iedereen deze zomer in hogere sferen. En dat mag letterlijk genomen worden want de radiozender trekt vanaf vrijdag 30 juni naar de zeedijk van Middelkerke. Op het Arthur De Greefplein doet Joe de hele zomer lang het grootste reuzenrad ooit aan de Belgische kust draaien.

Met een indrukwekkende hoogte van 44 meter en 36 muzikale cabines, biedt het rad een adembenemend panoramisch zeezicht aan de ene kant, een betoverend uitzicht op het schilderachtige binnenland aan de andere kant én de beste muziek op de achtergrond. Aan de voet van het reuzenrad maken de Joe-dj’s er vanaf 30 juni elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 22.00 uur live-radio op de zeedijk. Ze duwen de sfeer de hoogte in met hun aanstekelijke energie en de beste muziek.


Robin Vissenaekens, channel manager Joe: 'We brengen de ultieme zomerse vibe naar Middelkerke. Met het grootste reuzenrad aan de Belgische kust, live radio en wekelijks een grote party gaan we voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Wat het reuzenrad nog specialer maakt, is dat je in elke cabine kan kiezen uit een Joe-artiest waarvan je de grootste hits hoort. Van Clouseau, Tina Turner, Adele, The Starlings, Abba of Ed Sheeran, iedereen kan er genieten van hun muziek terwijl ze hoog boven de kust zweven.'

Maar dat is nog niet alles! Op zaterdagavonden, van 20.00 tot 22.00 uur kunnen bezoekers aan het rad helemaal losgaan op de Joe dj-sets van onder andere Sven Ornelis en Bart-Jan Depraetere. De zomerse beats zullen iedereen aan het dansen krijgen. Daarnaast is er tijdens de weekenden een gevarieerd programma vol activiteiten gepland en heeft Joe gedurende de hele zomer nog tal van verrassingen voor haar luisteraars in petto. Zo maakt iedereen kans op de betoverende Joe Sunset Apero’s, die wekelijks gewonnen kunnen worden.

Het reuzenrad is vanaf 30 juni tot 3 september terug te vinden op het Arthur De Greefplein in Middelkerke. De Joe-dj’s maken er elke vrijdag, zaterdag en zondag live radio tussen 12.00 en 22.00 uur van vrijdag 30 juni tot zondag 6 augustus.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers