Kristel Verbeke versterkt het nieuwe consumentenprogramma van Xavier Taveirne op Radio 2

donderdag 14 december 2023
Foto: VRT1 - © VRT 2023

Xavier Taveirne wordt de nieuwe consumentenman van de VRT en Radio 2. Dat was al even bekend. Dat doet hij echter niet alleen. Met een team van minstens 6 deskundigen zorgt Taveirne voor alle antwoorden op de vragen van de luisteraars.

Een van die deskundigen wordt voormalige K3-zangeres Kristel Verbeke. Dat verklapte Taveirne donderdagavond in 'De Tafel van Gert'. 'Kristel zorgt ervoor dat mijn tips betaalbaar zijn voor iedereen', aldus Taveirne. Het nieuwe consumentenprogramma start op 8 januari bij Radio2, vanaf dan iedere werkdag tussen 9 en 10 uur. De titel van het nieuwe programma is nog niet bekend. Taveirne laat weten dat de VRT nog twijfelt tussen 2 mogelijke titels. Meer details onthult VRT tijdens de Radio 2 Top 2000. 

Bron: Play4 - Tafel van Gert
http://www.VRTMAX.be
Meer artikels over Radio2

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers