Meer StuBru De Tijdloze op DAB+ in 2022: opstaan met Roos Van Acker!

dinsdag 4 januari 2022

Studio Brussel versterkt dit jaar zijn aanbod op het DAB+-kanaal StuBru De Tijdloze met een dagelijks ochtendprogramma met Roos Van Acker, en specials rond Tijdloze verjaardagen met Stijn Van de Voorde.

Op maandag 1 november maakte StuBru De Tijdloze de stap van een online muziekstream in de Studio Brussel-app en StuBru.be naar een volwaardig kanaal op DAB+. De voorbije twee weken werd op dat kanaal afgeteld naar het nieuwe jaar met 'De Tijdloze Countdown'. Vanaf volgende week hebben fans van 'De Tijdloze' een dagelijkse afspraak op het DAB+-kanaal.


Jouw 'Tijdloze Ochtendradio', met Roos Van Acker
Roos Van Acker - die afgelopen vrijdag voor de 18de keer Studio Brussels eindejaarslijst 'De Tijdloze 100' presenteerde - maakt vanaf maandag 10 januari de Tijdloze luisteraar wakker tussen 08.00 en 10.00 uur. Luisteraars krijgen een speciaal plaatsje in de show, want ze mogen Tijdloze platen aanvragen die die dag van betekenis voor hen zijn: van de openingsdans op hun huwelijksverjaardag tot het favoriete Tijdloze nummer van hun jarige vriend.

Roos Van Acker: 'Ik heb ontzettend veel goesting om je elke weekdag van 8.00 tot 10.00 uur te verwennen met je tijdloze lievelingsmuziek. 2022 wordt een mooi jaar, dat is beloofd.'

'Jouw Tijdloze Ochtendradio' met Roos Van Acker, vanaf maandag 10 januari van 8.00 tot 10.00 uur op StuBru De Tijdloze.

'Jouw Tijdloze 75 van David Bowie', met Stijn Van De Voorde
Ook Stijn Van de Voorde zal te horen zijn op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige, Tijdloze artiesten en kan meteen starten met een heel grote: David Bowie. Bowie zou komende zaterdag 8 januari 75 geworden zijn en dus draait Stijn de 'Tijdloze 75 van David Bowie' volgens de Tijdloze luisteraar.

Luisteraars kunnen hun favoriete plaat doorsturen, en de 75 meest gekozen draait Stijn zaterdag vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze. Bekende en minder bekende fans vertellen waarom Bowie voor hen zo Tijdloos is.

Stijn Van de Voorde: 'Als je verschillende decennia David Bowie door elkaar schudt, klinkt dat verrassend gevarieerd en best spannend, zowel voor de kenners als de leken. Zeven uur tijdloos viben op David Bowie? Dit wordt een zaterdag om nooit te vergeten.'

'Jouw Tijdloze 75 van David Bowie' met Stijn Van de Voorde, zaterdag 8 januari vanaf 10.00 uur op StuBru De Tijdloze.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers