Metejoor speelt strand van Oostende plat tijdens eerste Sunset Concert aan Q-Beach House

vrijdag 8 juli 2022
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

Wegens pretbederver corona hebben muziekliefhebbers ze twee zomers moeten missen, maar nu zijn ze hélemaal terug: de Sunset Concerten aan het Q-Beach House in Oostende. Niemand minder dan Metejoor gaf het startschot met het eerste Sunset Concert en speelde het strand van Oostende meteen plat.

Maar liefst 9.500 fans genoten met de voeten in het zand en met de zee op de achtergrond van het gratis live-optreden.


'Het doet me zoveel deugd om hier zoveel mensen te zien. Het is de eerste keer dat ik een Q-Sunset Concert mag geven. Ik vind het een hele eer! Er gingen namelijk al heel wat grote artiesten ons voor', riep Metejoor de massa toe.

Openen deed Metejoor met ‘Wie Ga Ik Zijn’. De vele bezoekers zongen vanaf de eerste noot luidkeels mee en dat bleven ze doorheen heel het concert doen. De ene hit na de andere passeerde dan ook de revue. Van ‘Rendez-Vous’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’, tot ‘1 Op Een Miljoen’. Special guest Snelle kon er jammer genoeg onverwacht niet bij zijn wegens ziekte, maar tijdens ‘Kijk Ons Nou’ brulde het publiek dan maar extra luid mee.

Bekijk hier 'Dit Is Wat Mijn Mama Zei' van Metejoor, live aan het Q-Beach House:


Bekijk hier '1 Op Een Miljoen' van Metejoor, live aan het Q-Beach House:


Na het spetterende optreden van Metejoor bracht Q-DJ Dimitri Wouters het strand van Oostende aan het dansen met een feestelijke DJ-set.

Qmusic heeft deze zomer nog drie Sunset Concerten op de planning gestaan. Welke artiesten wanneer zullen optreden aan het Q-Beach House wordt later bekend gemaakt.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers