Na Radio2 ook jongerenzender MNM in het nieuw: 'Totaal anders!'

zondag 21 augustus 2022
Foto: MNM - © VRT 2021

De restyling van de VRT-zenders gaat volle kracht vooruit. Na de koerswijziging van de grootste familiezender Radio2 is nu MNM aan de beurt. De VRT-hitzender voor jongeren klinkt vanaf morgen helemaal anders!

'Vanaf morgen klinkt MNM totáál anders. De grootste verandering in meer dan 10 jaar', zo schrijft MNM-presentator en VRT-vormgever Bart De Raes op Twitter. Vanaf maandag 22 augustus om 6.00 uur zit de jongerenzender in een nieuw kleedje. 'De grootste verandering in meer dan 10 jaar', zo klinkt het. Meer details zijn er nog niet bekend. Of er ook grote wijzigingen komen in het programmaschema van de zender, weten we later deze week.


De restyling van de VRT-radiozenders lijkt dus een totaalpakket te worden. Eerder deze zomer kreeg Radio2 ook al een make-over en geraakte bekend dat het populaire programma 'De Madammen' na 15 jaar definitief stopt. Ook maakte de VRT voor de zomer al bekend dat het onlineplatform VRTNU een nieuwe naam krijgt.

 

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers