Nieuw op Radio 2: 'Wijs' met Karolien Debecker

maandag 2 november 2020

Het leven is wijs, dus we kunnen er veel van leren. Vanaf volgende week verzamelt Karolien Debecker alle levenswijsheden van Radio 2-luisteraars in een gloednieuw radioprogramma: 'Wijs'. Maar iedereen kan vanaf nu al luisteren naar de podcast.

Karolien Debecker: 'Hoe vaak hoor ik mensen zeggen: hadden we dát maar geleerd op school. Van opvoeding tot relaties, tot omgaan met jezelf. In 'Wijs' komt het allemaal aan bod. Ik kijk ernaar uit om 's avonds weer radio te maken met luisteraars. En om elkaar te inspireren.'


Podcast
Hoe overleef je een scheiding? Een affaire? Of een lange relatie? Karolien Debecker zocht het uit in 'Wijs, de podcast'. Een driedelige reeks, specifiek over relaties, vol inspiratie voor het leven. De leuke en minder leuke momenten. Joke Devynck deelt haar inzichten na haar scheiding. Saskia De Coster praat openhartig over hoe ze zichzelf beter leerde kennen na een affaire. En Luc Appermont en Bart Kaëll onthullen hun geheimen voor een lange relatie. Karolien luistert samen met seksuologe Sybille Van Weehaeghe naar alle verhalen. Samen zorgen ze voor duiding en extra ervaringen.

Radioprogramma
In 'Wijs', het radioprogramma, bespreekt Karolien vanaf dinsdag 10 november alles wat kan helpen om krachtiger in het leven te staan, aan de hand van verrijkende ervaringen van luisteraars en ervaringsdeskundigen.

'Wijs, de podcast', vanaf nu te beluisteren via de app van Radio 2, op radio2.be of via een favoriete podcast-app.
'Wijs', het radioprogramma, vanaf dinsdag 10 november elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers