Nieuwe lading topartiesten aangekondigd voor Q-Pop

donderdag 20 oktober 2022
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

Q-dj's Maarten & Dorothee vuurden zonet een gloednieuwe lading namen uit de line-up van Q-Pop op de luisteraars af. En die zullen voor vuurwerk zorgen.

Tijdens het muzikale spektakel van Qmusic, op zaterdag 26 november, brengen Bazart, Kriss Kross Amsterdam, CAMILLE, Regi, Jaap Reesema en Pauline hun grootste hits live in het Sportpaleis.


Mathieu Terryn belde 'Maarten & Dorothee' deze ochtend op met het feestelijke nieuws: 'In 2018 stonden we voor een laatste keer in het Sportpaleis met een eigen show. We kijken er dus zéér hard naar uit om er tijdens Q-Pop nog eens te staan, we hebben het echt gemist. Het gaat een feestje worden!', klonk het bij de frontman van Bazart.


Tijdens het muzikale feest van Qmusic krijgen deze kleppers alvast gezelschap van Sam Ryder, Tom Grennan, Flemming, Pommelien Thijs, Metejoor, Suzanne & Freek, Olivia en Berre. De grootste hits van al deze artiesten live in de grootste concertzaal van ons land, een stevige dosis glitter and glamour en bekende sterren op de rode loper: dat wordt op zaterdag 26 november de allereerste editie van Q-Pop.


Lees ook:
Sam Ryder brengt zijn hits live in het Sportpaleis tijdens Q-Pop
Qmusic nodigt nationale en internationale artiesten uit voor allereerste editie van 'Q-Pop'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers