'NRJ Terrazza' met Red Flame Tessa Wullaert

maandag 24 augustus 2020

De derde aflevering van 'NRJ Terrazza', waarin NRJ-dj Toon Smet dwars door Vlaanderen trekt naar het favoriete terras van 5 epic gasten, is een feit.

In het rustige Harelbeke, aan de rand van het Gavermeer, praat Toon met Red Flame Tessa Wullaert, die nog maar net voor een top-transfer koos richting Anderlecht.


In recreatiedomein De Gavers vertelt 3-voudig gouden schoenwinnaar Tessa over haar leven in een wereld die doorgaans door mannen wordt overheerst. Over leven in het buitenland, over terugkeren naar België en waarom ze het fijn vond om tijdens de lockdown weer thuis te wonen.

'Ik ben altijd een familie- en vriendenmens geweest, dus het buitenland was wel mijn woning maar nooit mijn thuis.'

Ze hebben het over de verschillen tussen het mannen- en vrouwenvoetbal…

'Vrouwen trainen of mannen trainen is compleet anders.'
'Voor geld doen wij het niet.'

Maar onder het motto 'Girlpower!' wil ze ook aantonen dat iedereen gewoon moet doen wat ie graag doet. Luisteren naar een podcast bijvoorbeeld...

'NRJ Terrazza', de podcast, nu online! Te beluisteren, maar ook te bekijken via YouTube. Alle info op NRJ.be. In de volgende afleveringen zit Toon op het favoriete terras van influencer en onderneemster Jitske Van de Veire en rapper/zanger/producer TheColorGrey.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers