Peter Van de Veire en Gert Verhulst presenteren samen de 'Ochtendshow' op MNM

maandag 8 november 2021

Volgende week gaat MNM voor de dertiende keer op zoek naar de 'MNM1000': de 1000 favoriete songs van de MNM-luisteraars. De MNM-DJ's krijgen die week versterking van heel wat bekend volk. Niemand minder dan Gert Verhulst zal een hele week samen met Peter Van de Veire 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' presenteren.

En ook Sander Gillis krijgt elke dag een bekende co-presentator: Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Aster Nzeymana, Metejoor en Kim Van Oncen.


Sander en Laura presenteren 24 uur non-stop tijdens de 'MNM1000 Stemdag'
De MNM-luisteraars kunnen vanaf woensdag 10 november 16 uur gedurende 24 uur stemmen op hun favoriete songs. MNM-Dj's Sander Gillis en Laura Govaerts zullen non-stop presenteren. Tijdens de week van 15 tot 20 november kunnen de luisteraars nog stemmen op de top 10 van de lijst. Wie uiteindelijk Verover mij van Niels Destadsbader opvolgt komen de luisteraars te weten op zaterdag 20 november iets voor 18.00 uur.

Een online muziekquiz met Laura Govaerts
Laura Govaerts ontvangt tijdens de week van de 'MNM1000' van maandag tot vrijdag de bekende gasten tijdens een Instagram Live. Daar speelt ze een 'MNM1000'-quiz met de luisteraars die grappige prijzen kunnen winnen. Daarnaast trekt Laura ook door Vlaanderen om DAB+ - radio’s uit te delen aan mensen die graag naar de 'MNM1000' willen luisteren, maar dat om een of andere reden nog niet kunnen.

De 'MNM1000' vanaf maandag 15 november tot zaterdag 20 november op MNM en via de MNM-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers