Play Nostalgie brengt zondag hartverwarmende radio voor verkeersslachtoffers

zaterdag 18 november 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

In ons land verongelukken bijna elke dag twee mensen in het verkeer. Altijd iemands kind, broer, zus of vriend... Op zondag 19 november, World Day of Remembrance, herdenken we alle verkeersslachtoffers en hun dierbaren.

Twaalf van hen krijgen een muzikaal herinneringsmoment bij Play Nostalgie. De zender laat dierbaren aan het woord en draaien de favoriete song van de verkeersslachtoffers. Hartverwarmende radio die ook een belangrijk probleem aankaart. De muzikale getuigenissen zijn zondag vanaf 6.00 tot 19.00 uur te horen doorheen de gebruikelijke Play Nostalgie-programma’s.


Het initiatief kwam van reclamebureau Happiness en werd door Play Nostalgie uitgewerkt i.s.m. vier verenigingen voor verkeersslachtoffers: Ouders van Verongelukte Kinderen , vzw Rondpunt, Over-Hoop en Getuigen Onderweg.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers