Play Nostalgie opent de stembussen voor de 'TOP 3000'

donderdag 29 februari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Donderdag weerklonk bij 'Team Ochtend' het startschot voor een nieuwe editie van de 'Play Nostalgie TOP 3000'. Nog tot en met 10 maart spoort Play Nostalgie de luisteraars aan om de volgorde van de vorige TOP 3000 grondig door elkaar te halen.

De dj's vragen hen welke drie songs een hogere plek moeten krijgen… en of er nog songs ontbreken. Het resultaat, een unieke lijst met 3000 herkenbare steengoede songs voor jong en oud, hoor je bij Play Nostalgie tussen 11 en 29 maart. De finale viert de radiozender samen met de luisteraars met een live radioprogramma én een After Show vanuit Zaal Eldorado in Humbeek bij Brussel.


De 'Play Nostalgie TOP 3000' is ook het ideale alibi voor een gezellige muzikale 'toogpraat' onder vrienden. Zo bekvechten Riadh Bahri en 'onze' Celine bijvoorbeeld over… Bohemian Rhapsody!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers