Play Nostalgie Showcase met indrukwekkende Axelle Red

zaterdag 27 januari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Axelle Red blies vrijdag het publiek omver met haar exclusieve Play Nostalgie Showcase. Met haar onnavolgbare mix van soul, funk en Franse chanson bracht ze alle hits uit haar indrukwekkende, dertigjarige (!) carrière.

Het publiek, uitsluitend luisteraars van Play Nostalgie, genoot er met volle teugen van. Een feest om de Week van de Belgische Muziek mee te eindigen!


Zo merkte ook Axelle Red zelf op: 'Het werd een geweldige avond! Het Play Nostalgie-publiek bestaat duidelijk uit heel wat fans, van verschillende leeftijden. Fantastisch om te zien dat je als artiest deel uitmaakt van de mensen hun leven; daarvoor doe je het. Het geeft me energie om er nog dertig jaar bij te doen (lacht)!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers