Play Nostalgie Showcase met wereldster Axelle Red!

maandag 15 januari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Axelle Red, de grande dame van de Belgische muziek, viert haart 30-jarige carrière met een exclusieve Play Nostalgie Showcase.

Vrijdag 26 januari trakteert ze de luisteraars van Play Nostalgie in Play Zuid in Antwerpen op een wervelende show, naar aanleiding van haar recent Best Of-album 'AR 30'. Luisteraars kunnen tickets winnen via de radioprogramma’s en het Instagram-kanaal van Play Nostalgie.


'Axelle Red sluit perfect aan bij het DNA van onze zender', zegt station manager Jo Nachtergaele. 'Met meer dan vijf miljoen verkochte albums is ze een echte wereldster. Maar ze is ook van bij ons, en Belgische muziek krijgt bij ons veel aandacht. Dat onderstrepen we binnenkort trouwens met onze Week van de Belgische Muziek. Intussen zijn we vereerd dat we onze luisteraars mogen trakteren op deze exclusieve Play Nostalgie Showcase. Axelle Red maakt muziek voor alle generaties, mengt pop met soul, funk en chanson, en heeft gigantisch veel hits. Perfect voor Play Nostalgie; het wordt een onvergetelijke avond!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers