Play Nostalgie trakteert met de Disneyland Win Week

zondag 5 november 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Pure magie op je radio, vanaf maandag 6 november: Play Nostalgie trakteert de hele week lang met gezinsverblijven in Disneyland Parijs.

Luisteraars zoeken doorheen de dag naar een verborgen Disneyland-figuur, die stap voor stap via (muzikale) tips prijsgegeven wordt. Bij het weerklinken van het ‘Magisch Disney Moment’, kunnen ze via de Play Nostalgie-app meedoen en kans maken op een verblijf voor vier in Disneyland Parijs. Handig hulpmiddel bij het raden: in de app worden de tips verzameld.


Ook via het Play Nostalgie Instagram-kanaal zijn er vanaf maandag elke dag tickets te winnen voor Disneyland Parijs. En de actie wordt feestelijk afgesloten op zaterdagochtend 11 november bij 'Liesa & Larissa Live'.

'Disneyland Parijs en Play Nostalgie sluiten perfect bij elkaar aan: magie, nostalgie en leeftijdsloze feelgood', verduidelijkt Station Manager Jo Nachtergaele. 'Bovendien klinkt een gezinsverblijf in Disneyland bij iedereen als muziek in de oren.' En over muziek gesproken: wie voluit wil genieten van de Disney-sfeer, kan terecht op ​ Play Nostalgie Disney, een digitaal extra kanaal met 24/7 de beste Disney-classics. Te beluisteren via de Play Nostalgie app en de online radioplayer.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers