Play Nostalgie verwelkomt Barbara Callier

dinsdag 30 januari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Midden april gaat Barbara Callier aan de slag als hoofdproducer bij Play Nostalgie. Barbara (40) is al twintig jaar actief in de media en dat zowel bij ATV, DPG Media als VRT.

Tot voor kort was ze woordvoerder en teamverantwoordelijke aanbod bij VRT. Nu kiest ze voor een nieuw verhaal bij Play Nostalgie!


Barbara Callier: 'Ik keek sowieso al met veel belangstelling naar de frisse wind die Play Nostalgie sinds augustus doorheen het medialandschap laat waaien. En -hoe dankbaar ik ook ben voor de kansen die ik kreeg bij zowel DPG als VRT- het radiobeestje in mij gaf aan dat ik deze kans niet mocht laten liggen. Ik kijk er naar uit om de ambities van Play Nostalgie mee te mogen vormgeven.'

Station Manager Jo Nachtergaele: 'Onze shortlist voor de Kastaars! bevestigt ons gevoel dat steeds meer luisteraars de Play Nostalgie-programmering ontdekken en appreciëren. Maar er is natuurlijk nog een lange weg te gaan. Heel blij dat een straffe madam als Barbara ons team komt versterken om de volgende stappen te zetten.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers