Play Nostalgie viert The Rhythm of the 90's

zaterdag 18 mei 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Clouseau heeft zaterdag het startschot gegeven voor de '90's TOP 1000' van Play Nostalgie. Dat deden Koen en Kris in het programma van Liesa & Larissa in Play Zuid, met een van hun grootste hits uit de 90's: Nobelprijs.

Wie ook zijn favoriet uit de 90's wil terughoren, kan nog tot 30 mei stemmen via de app of playnostalgie.be.Station Manager Jo Nachtergaele: 'Op muzikaal vlak klonken de 90’s heerlijk divers. Meezingers van Barbie Girl en 2 Unlimited, van Clouseau en Gorki tot Oasis en Nirvana. Toen moest je een kamp kiezen: stond je met een potloodlijntje en een Kurt Cobain T-shirt te grungen op de speelplaats? Of ging je uit de bol met Sporty Spice? Dertig jaar later weerspiegelt die diversiteit perfect wat Play Nostalgie wil zijn en we brengen al die oorwurmen samen in één '90’s TOP 1000'.'

Hoe hoog eindigen de Backstreet Boys? Haalt Robbie Williams het van Take That? En wat met Aqua en Oasis? De luisteraars zoeken het de volgende weken uit bij Play Nostalgie!

'The Rhythm of the 90’s', stemmen kan tot 30 mei via de app of playnostalgie.be en de '90's Top 1000', vanaf 31 mei te beluisteren.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers