Play Nostalgie viert The Rhythm of the 90's

zaterdag 18 mei 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Clouseau heeft zaterdag het startschot gegeven voor de '90's TOP 1000' van Play Nostalgie. Dat deden Koen en Kris in het programma van Liesa & Larissa in Play Zuid, met een van hun grootste hits uit de 90's: Nobelprijs.

Wie ook zijn favoriet uit de 90's wil terughoren, kan nog tot 30 mei stemmen via de app of playnostalgie.be.



Station Manager Jo Nachtergaele: 'Op muzikaal vlak klonken de 90’s heerlijk divers. Meezingers van Barbie Girl en 2 Unlimited, van Clouseau en Gorki tot Oasis en Nirvana. Toen moest je een kamp kiezen: stond je met een potloodlijntje en een Kurt Cobain T-shirt te grungen op de speelplaats? Of ging je uit de bol met Sporty Spice? Dertig jaar later weerspiegelt die diversiteit perfect wat Play Nostalgie wil zijn en we brengen al die oorwurmen samen in één '90’s TOP 1000'.'

Hoe hoog eindigen de Backstreet Boys? Haalt Robbie Williams het van Take That? En wat met Aqua en Oasis? De luisteraars zoeken het de volgende weken uit bij Play Nostalgie!

'The Rhythm of the 90’s', stemmen kan tot 30 mei via de app of playnostalgie.be en de '90's Top 1000', vanaf 31 mei te beluisteren.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers