Play Nostalgie's 'Team Ochtend' sluit feestweek af met Novastar

vrijdag 2 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De bal is serieus aan het rollen, bij 'Team Ochtend'. De ochtendshow van Bart De Raes stond vorig weekend nog in de schijnwerpers als een van de genomineerden voor een Kastaar! voor Beste Radioprogramma, en vierde vandaag zijn 100ste aflevering.

Uit de massale inzendingen voor de ‘Geef er een lap op’-wedstrijd waarmee 'Team Ochtend' die 100ste uitzending vierde, kwamen een tiental finalisten vrijdag aanschuiven bij het ontbijt in de studio van Play Nostalgie. Onderling streden ze ter plaatse in een sneeuwballenbad om de hoofdprijs: een 11-daagse reis voor twee naar Lapland. Wesley De Jaeghere uit Sint-Denijs-Westrem kwam er als winnaar uit. En er was ook muziek uiteraard. Novastar speelde live in de studio zijn nieuwe single en sloot af met The Best Is Yet To Come.


'Een erg toepasselijke classic die onze goesting om alles te blijven geven met 'Team Ochtend' perfect uitstraalt', vertelt Bart De Raes. ''Team Ochtend' mag dan al de jongste van alle Vlaamse Ochtendshows zijn, het wordt duidelijk door vele luisteraars gesmaakt. Wij kregen zoveel lieve reacties en felicitaties in de app deze week… daar word je als radiomaker heel heel blij van. Bedankt lieve luisteraars!'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers