Q-dj's Maarten & Dorothee maken dag van teleurgestelde The Starlings goed

vrijdag 20 januari 2023
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

Met een puntje verschil grepen The Starlings nét naast een ticket richting het Eurosongfestival in Liverpool. De teleurstelling bij publiekslievelingen Kato en Tom was dan ook groot, maar gelukkig staan Maarten & Dorothee paraat om hun dag toch helemaal goed te maken!

Het ochtend-duo van Qmusic stuurde collega Q-dj Yoren Linsen van de 'Q-Top 40' deze ochtend op pad om Tom en Kato met geweldig nieuws te verrassen: met hun song ‘Rollercoaster’ hebben ze de Q-Topschijf - of beter gezegd, de Q-Troostprijs - beet. De prachtige ballad zal dus extra vaak bij Qmusic te horen zijn. Zo maken Maarten & Dorothee ook de dag van de vele Q-luisteraars die The Starlings een warm hart toedragen helemaal goed!Maarten & Dorothee toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van The Starlings. Iedere ochtend (6.00 - 10.00 uur) maakt het ochtend-duo van Qmusic de dag van hun luisteraars goed. Deze week halen ze écht alles uit de kast en pakken ze dat grootser dan ooit aan. Q-luisteraars die iemand op een ongeziene manier willen verrassen en de dag van hun leven willen bezorgen, kunnen zich inschrijven via de Q-app. Op dinsdag 24 januari hoor je in de ochtendshow van Qmusic live de grote ontknoping. Dan maken Maarten & Dorothee de dag van één lucky one niet alleen goed, maar ook écht onvergetelijk.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers