Q-luisteraars sturen Lucas van team Laura naar de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'

dinsdag 2 april 2024
Foto: Qmusic - © DPG Media 2024

Nu vrijdag is het zover: dan wordt de eindsprint van 'The Voice van Vlaanderen' ingezet met de grote liveshows. De zangtalenten die de eer van team Natalia, team Koen, team Mathieu en team Jan zullen verdedigen waren al bekend.

In team Laura hing het lot van drie kandidaten nog aan een zijden draadje. Tot vandaag. Ward, Lucas en Yasmine streden vandaag bij Qmusic-dj Yoren Linsen voor dat allerlaatste liveshowplekje en dat bleek weggelegd voor… Lucas! De 16-jarige Lucas uit Oostkamp maakt team Laura zo helemaal compleet.


De voorbije weken pikte Laura Tesoro in elke fase kandidaten op die niet werden meegenomen door andere coaches. Die kregen in 'The Voice Comeback Stage' op VTM GO een nieuwe kans. Ook in team Laura werd er stevig gebattled en staken Nicole (20) uit Temse en Christophe (42) uit Roeselare alvast een ticket voor de liveshows op zak. Wie het team zou vervolledigen werd zonet bepaald door de luisteraars van Qmusic. Dj Yoren Linsen ontving de drie kanshebbers, die elk nog eens het nummer van hun Blind Audition zongen. De luisteraars gaven Lucas uiteindelijk de meeste stemmen én een laatste ticket voor de liveshows. 'Oh my god', klonk het verrast bij hem. 'Ik had het totaal niet zien aankomen en ben niet normaal blij!'


De liveshows van 'The Voice van Vlaanderen', vanaf vrijdag 5 april om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers