'Sandermans Zaken': nieuwe MNM-podcast duikt in smartphones van BV's

maandag 17 april 2023
Foto: Ketnet - © VRT 2023

Zou jij je smartphone zomaar afgeven aan iemand anders? Tijdens de gloednieuwe podcast 'Sandermans Zaken' geeft MNM-dj Sander Gillis een exclusieve inkijk in het leven van enkele bekende Vlamingen - via hun smartphone.

Elke week duikt Sander in de apps, berichten, foto’s en (ongelezen) mails van BV’s als Julie Van den Steen, William Boeva, Niels Destadsbader, Gustaph, Lotte Vanwezemael en Jonatan Medart.


Ongecensureerde blik
Voor 'Sandermans Zaken' krijgt Sander andere BV’s zover om hun smartphone tijdelijk uit handen te geven. Hij stelt vragen over alles wat hij tegenkomt, van ongelezen mails tot verwijderde foto’s, zonder uitzonderingen. En als het toch te intiem wordt, dan kunnen ze Sander een halt toeroepen met een rode knop. Wat er ook schuilgaat achter het scherm, je ontdekt het in deze gloednieuwe podcast van MNM. ​

MNM-dj Sander Gillis: 'Ik ben er heilig van overtuigd dat de smartphone het hedendaagse dagboek is.'

Onder andere William Boeva ging de uitdaging aan en was bereid om zijn smartphone af te geven. Al bleek het voor hem ook ver te gaan in de aflevering:

William Boeva: 'Hier kijk je wel echt in mijn hoofd. Iedere gedachtegang is een notitie. Echt afgewerkte moppen staan er wel niet in. (..) Ik ga op de knop duwen, je bent te diep in mijn hoofd aan het kijken.'

'Iedereen Beroemd'
Elke week kan je de hoogtepunten ook ontdekken tijdens 'Iedereen Beroemd' op Eén. Het programma start vandaag met een heleboel nieuwe rubrieken. Laten de BV's zomaar in hun berichten kijken of duwen ze op de ultieme rode knop? Je ziet en hoort het op VRT MAX.

Benieuwd naar 'Sandermans Zaken'? Luister in de app van VRT MAX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers