SBS Belgium wil participeren in Nostalgie

dinsdag 27 december 2022

SBS Belgium, het bedrijf boven de Play-zenders en dochteronderneming van Telenet, wil aandeelhouder worden van radiozender Nostalgie. Dat schrijft de krant De Tijd.

Nostalgie is nu voor 75 procent in handen van krantenuitgever Mediahuis. 25 procent van de aandelen zijn van de Franse radiogroep NRJ. De Tijd schrijft dat SBS een deel van de aandelen van Mediahuis zal overnemen. Maar dat bedrijf behoudt wel de meerderheid van stemrechten in Vlaanderen Eén, de vennootschap die achter Nostalgie zit.


Het akkoord tussen SBS en Mediahuis zou begin volgend jaar al beklonken worden. Dan zullen ook alle details bekend gemaakt worden.

Bron:hln.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers