Speciale Radio 2 Bene Bene-sessies op pinkstermaandag

zondag 31 mei 2020

Na de bijzonder gesmaakte Beste Buren Huiskamerconcerten waarbij Vlaamse artiesten vanuit hun woonkamer het beste van zichzelf gaven, zet Radio 2 een volgende stap in de livebeleving van artiesten van bij ons.

Op pinkstermaandag 1 juni maakt Radio 2 namelijk elk uur plaats voor de beste Vlaamse artiesten. Van 9.00 tot 16.00 uur speelt telkens een andere artiest een van zijn of haar grote hits live op de radio. Luisteraars en fans die meekijken via de Radio 2-app krijgen er telkens nog een extra livenummer bovenop.


Met de 'Bene Bene'-sessies speelt Radio 2 verder in op het succes van de extra beleving die via de 'kijk mee'-functie in de app wordt aangeboden. Steeds meer luisteraars vinden hun weg naar de Radio 2-app (die ondertussen al meer dan 330.000 keer werd gedownload) en genoten al van extra concerten, comedy, exclusieve interviews, de Radio 2 Tuindag, de online muziekstream 'Radio 2 Bene Bene' met enkel muziek van bij ons, en veel meer.

Niemand minder dan Bart Peeters, Cleymans & Van Geel, Laura Lynn, Mama's Jasje, Metejoor, Ozark Henry en The Starlings spelen op maandag 1 juni elk een korte live sessie voor 'Radio 2 Bene Bene'.

De 'Bene Bene'-sessies zullen allemaal plaatsvinden in studio Marconi van de VRT, waar de artiesten, in de beste akoestische omstandigheden, live perfect tot hun recht komen. Meekijken kan maandag vanaf 9.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Line-up
9.30 uur: Cleymans & Van Geel
10.30 uur: The Starlings
11.30 uur: Bart Peeters
12.37 uur: Peter Van Laet (Mama's Jasje)
13.30 uur: Metejoor
14.30 uur: Laura Lynn
15.30 uur: Ozark Henry

'Radio 2 Bene Bene'-sessies: op maandag 1 juni van 9.00 tot 16.00 uur op Radio 2 en via de Radio 2-app.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers