Stem voor de '80's Top 1000' en vlieg richting de grootste 80's party van Europa!

maandag 13 november 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Jong en oud: We are all Children of the 80's, toch?! Het decennium dat Madonna, Michael Jackson, Springsteen (en haardossen) groot maakte, omcirkelt Play Nostalgie de volgende weken in flitsende fluo eightieskleuren!

Samen met de luisteraars maakt Nostalgie de strafste '80’s Top 1000'. Stemmen kan vanaf nu tot en met 23/11, via de Play Nostalgie-app of de website.


Maar er is meer. Wie stemt, kan zich inschrijven voor de Children of the 80’s Quiz, die Play Nostalgie vanaf 14 november elke weekdag speelt bij 'Team Ochtend'. Te winnen: héél wat duo-tickets voor de coolste 80’s party van Europa: de Children of the 80’s party. Overnachten én feesten in het vermaarde Hard Rock Hotel Tenerife, mét optredens van onder meer Just Kool van Kool & the Gang: een buitenkans!

Vanaf 24 november gaat Play Nostalgie van start met de '80's Top 1000', de ultieme 80's lijst!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers