Telenovelle-acteurs Darya Gantura en Antony Arandia duiken terug in de 00's

donderdag 29 oktober 2020

Donderdag 29 oktober zorgde het Qmusic-ochtendduo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe opnieuw voor een dosis nostalgie. Ze nodigden Darya Gantura, die de hoofdrol speelde in de telenovelle Ella, en Antony Arandia, die momenteel te zien is in de heruitzendingen van de telenovelle 'Sara' bij VTM, uit voor een Singstar Battle naar aanleiding van De 'Top 500 van de 00's'.

Hoe blikken ze terug op beide telenovelles? 'Toen 'Ella' voor het eerst op televisie was, heb ik hier en daar iets meegepikt. De opnames liepen tegelijk met de uitzendingen, dus vaak kon ik niet kijken omdat ik op de set stond. 'Sara' heb ik wel helemaal gezien. Ik zat toen in het eerste of tweede jaar conservatorium', vertelde Darya. 'Mensen herkennen me toch nog steeds als loopjongen', lachte Antony.


Maar acteren Darya en Antony nog? 'Links en rechts ben ik wel nog aan het acteren, vooral in kortfilms en studentenfilms. Maar binnenkort speel ik een gastrol in een reeks, maar daarover mag ik nog niets vertellen', aldus een geheimzinnige Antony. Darya heeft heel andere bezigheden: 'Ik ben momenteel met moederschapsverlof, want ik ben net mama geworden van Felix', glunderde ze.

Bekijk de Singstar Battle tussen Darya en Antony op het 00's-nummer 'Rood' van Marco Borsato hier:



Lees ook:
Hoe gaat het nog met Jonas Meukens van X!NK? Qmusic gaf het antwoord!
'Tom van W817' was vrijdagochtend te gast bij Qmusic

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers