Terug van weggeweest! Elke dag 'Het Foute Uur' op Qmusic

maandag 24 augustus 2020

Ook Qmusic start volgende maandag het nieuwe radioseizoen. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Met een nieuw uitzendschema is de tweede grootste radiozender van het land klaar voor de aftrap!

Het nieuwe radioseizoen betekent een pak verschuivingen bij Qmusic. Wim Oosterlinck trekt naar Willy, Maarten & Dorothee nemen de ochtendshow terug over en Sam De Bruyn doet het voortaan met Vincent Fierens in de avondspits.

En Maarten & Dorothee hebben meteen goed nieuws voor hun debuut op maandag 31 augustus! Na hun gloednieuwe ochtendshow knallen ze je werkdag op gang met 'Het Foute Uur' tussen 9 en 10 uur. En zo keert Qmusic terug naar de succesformule van de topjaren. Ook toen stond 'Het Foute Uur' elke werkdag garant voor een plezant start van je dag.


 


Lees ook:
Luistercijfers: Qmusic blijft tweede grootste, Joe stabiel
Erwin Deckers moet Qmusic weer op de kaart zetten
Zo klinkt Qmusic dit najaar! Nieuwe shows én afscheid van een Q-icoon!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers